Jan 18, 2017, 11:04 PM

Чувства 

  Poetry
720 1 2

Чувствата ù към мен намаляха.

Намаляха и в един момент съвсем се изпариха.

Пресъхнаха, както пресъхва езеро след дълга суша.

Дъното се оголи и напука, пустош безкрайна...

Като душата ми.

© Съби Журналов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??