18.01.2017 г., 23:04 ч.

Чувства 

  Поезия
714 1 2

Чувствата ù към мен намаляха.

Намаляха и в един момент съвсем се изпариха.

Пресъхнаха, както пресъхва езеро след дълга суша.

Дъното се оголи и напука, пустош безкрайна...

Като душата ми.

© Съби Журналов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??