Jul 18, 2008, 7:56 AM

Чувствам, че... 

  Poetry » Love
561 0 0
Всеки път, когато погледна твоите очи, сякаш докосвам твоята душа,
толкова чиста и нежна е тя, аз се страхувам да не я нараня,
но знам, че тя ме обича и аз мога само да я накарам да се усмихне.
Толкова красива душа досега не бях срещал като твоята.
Осъзнавам аз сега, че винаги съм искал теб,
красота и чувства, преплетени в искряща нежна жена,
която аз не искам да спирам да очаровам,
която не искам да спирам да обичам.
Искам да прекарам цялото си време с теб,
искам да усетиш, че не просто си обичана, а обожавана,
аз не съм случаен човек, аз съм човекът за теб,
нека всяка моя милувка те радва, а всяка моя целувка те гали.
Ти си красива жена, заслужаваш цялото нещо това,
да бъдеш в центъра на моята душа,
да бъдеш в центъра на моето сърце,
не се променяй, обичам те така...

© Лъв All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??