Feb 28, 2015, 9:13 AM

Чувствам се 

  Poetry » Love
708 0 0

Не мога да си намеря място,

умът ми е завзет от мисли 

за теб.

Едва дишам, 

задушавам се, искам да изляза. 

Но, ако го направя 

очите ми само теб ще търсят. 

А това е още по-зле. 

 

Ще остана. 

Не чувствам се

на себе си. 

Опитвам се да избухна, 

но ми е толкова празно

дори сълза не мога да пророня, 

но боли ме! 

Едва дишам. 

Безмълвено и празно

без присъствието ти, чувствам се. 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??