Apr 7, 2022, 5:13 PM

Чувствителна струна в душата 

  Poetry » Love
316 0 0

Чувствителна струна в душата

 

Вълнуват ме вечните теми,

обичам да пиша за тях –

понякога цели поеми,

понякога само на смях.

 

Чувствителна струна в душата

ми шепне поредния стих

и идва при мен красотата,

създава ми образ любим.

 

Как искам стихът ми да стигне

до тебе и твойто сърце

и той с лекота да превърне

мечтите ти в синьо небе.

 

Да знам, че и ти се вълнуваш,

че мислиш за мене с тъга

и тайно в душата откриваш,

че носиш във теб любовта.

             Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??