Jan 22, 2019, 9:05 AM

Чувство 

  Poetry
272 1 1

Хубаво момче

леден къс, изсечен камък,

изваяние с очи

жълт кристал и хладен пламък.

 

Хубаво момче

остър лъч и струна тънка,

вдън сърцето ми забит

връх на ледена висулка.

 

Хубаво момче

бягам, връщам се от прага

и затворила очи,

с топла длан леда досягам.

 

22.09.1989

© Мария Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??