22 янв. 2019 г., 09:05

Чувство 

  Поэзия
270 1 1

Хубаво момче

леден къс, изсечен камък,

изваяние с очи

жълт кристал и хладен пламък.

 

Хубаво момче

остър лъч и струна тънка,

вдън сърцето ми забит

връх на ледена висулка.

 

Хубаво момче

бягам, връщам се от прага

и затворила очи,

с топла длан леда досягам.

 

22.09.1989

© Мария Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??