Jan 3, 2021, 9:15 PM

Чувството да си до мен 

  Poetry » Love
241 0 0

По-силно е от мен чувството да си до мен.
Да те гледам как се радваш и се забавляваш, 
ще е най-прекрасното за мен.
Без значение къде и с кой си във момента, 
за мен е радост да се наслаждаваш на момента.
Може би пресилено ще прозвучи, но истината, мило,
е една, да те видя аз щастлива, си мечтая за това.
Нека си останем, мило, все така, 
влюбени сме двама и да няма между нас стена.
Винаги съм си мечтал това, 
да те намеря между толко хора на света.
Сега накрая съм щастлив, щом до мен си,
аз се чувствам жив.
Сигурно е сън това, но нека продължи, 
не искам да се будя, нека моята душа да спи.
Колко думи мога да ти кажа само, 
но единственото нещо, за което ще си струва, е това, 
да знам, че си щастлива и аз причината съм за това.
Навярно вече си разбрала колко влюбен съм във теб сега.
Но единствено си заслужава да са споделени чувствата 
от двама ни сега.

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??