Oct 9, 2009, 2:21 AM

Цифроманиaци 

  Poetry » Other
582 0 1

В съблечени от истини очи,

непремълчали минало и настояще,

целта проблясва и единствена мълчи

и не признава слабости ревящи.

 

 

Електронен свод и праг широк,

и път осеян с цифри и закони,

от справки сякаш цифроскок,

и само основания в милиони.

 

Посоката е винаги предопределена,

рамкирана, осеяна с контролни знаци -

не може хич балансово да е изопачена,

щом етични са избраните цифроманиaци.

 

 

© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??