Дъхът на природата носи ми лято,
ухае на люляк и синьо небе!
В косите ми слънцето грее щастливо
и мрежи от обич за мене плете.
Зеленият цвят се превръща в усмивка,
докосва сърцето ми пак с красота
и зная, че аз съм оная щастливка,
спечелила времето, всяка мечта.
Ще взема със мене от цветната радост,
от блясъка слънчев на новия ден
и пак ще усетя красивата младост
и чувства прекрасни, безкрайни във мен.
Ще търся пътека, с която да стигна
отново до тебе и твойто сърце.
Ти само не казвай, че няма да мога,
аз слънцето нося във двете ръце!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.