Jul 30, 2019, 1:12 PM

Цвят 

  Poetry » Love
311 0 1

Прекосих мислите ти.

Прекосих сънищата ти.

Прекосих рисунките ти.

Спънах се в нещо цветно.

И трите пъти.

© Илиян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??