Aug 21, 2011, 9:52 PM

Църквата на Христос 

  Poetry » Love
547 1 1


 

 

Ти си лоза

даваща плода си навреме

Ти си лист от цвете

плуващо по бистър поток

с глас на славей

с очи на сърна

Ти носиш спасението на света

с бързината на елен

със завладяващ поглед на орел

Ти своята красота разкриваш

Косата ти – безценно злато

украса е на твоите рамене

с усмивка като лято

невинна си като дете

Нозете ти са нежни тънки

тялото изваяно като елмаз

с фини стъпки звънки

красива си - ти, Църкво на Христос

 

 

 

 

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??