Търся студ да прегърна -
да се влее в кръвта до замръзване.
Искри... пожари и влюбване -
реалност, скрита в летежно безумие.
Търся път назад да се върна -
в спокойната радост обичане,
далеч от опасното влюбване,
от любов завладяваща с вричане.
Търся себе си - теб все откривам.
Усмивка в очите привлича ме,
в изгубена мисъл се скривам...
Е как да прегърна отричане?!?
© Шопландия Софийска All rights reserved.