Jun 26, 2008, 11:07 PM

Да беше 

  Poetry » White poetry
880 0 24
Река да беше, бих те изплакала,
морето да влея във теб!
Слънце да беше, бих те докоснала,
бих те прибрала за ден!


Църква да беше, бих се помолила
и свещ да запаля във теб!
Икона да беше, бих те целунала,
и бих посадила дръвче.


Молитва да беше, бих те изпяла,
и стих да напиша за теб.
Птица да беше, бих те догонила,
но ти беше просто Човек!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??