Jul 1, 2008, 6:56 AM

Да беше ми поискал 

  Poetry » Love
820 0 13
Да беше ми поискал от страстта
на горски феи лудо полудели
и късче от оранжева зора,
която буди диви орхидеи...

Да беше ми поискал синева,
в която тишината ще се дави
и топлина в ръцете на жена,
забравила дъха си сред морави...

Да беше ми поискал от нощта –
една частица, даже и студена...
А ти поиска моята душа –
не ми остави нищичко от нея...

© Геновева Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??