Да говорим!
Да говорим! Тази думичка крилата,
нека екне по градовете и селата!
И нека звучи, както звучи в момента
по всички медии и в Парламента.
Да говорим, както бате Бойко ни говори
за боклуците и за власт
и както Слави Трифонов от екрана реди
глупости, цинизми и псувни дори!
Като Волен Сидеров нека да говорим,
за политиката - така, на парче,
и като Боян Расате да говорим,
това лошо възпитано момче!
Да говорим като Яни Янев -
в парламента и по БНТ
и като Юлиан Вучков да говорим,
за книгите си, които никой не чете!
Да разказвамекато старите муцуни
Костов, Надето и Софиянски
от парламентарната трибуна
стари спомени и лъжи лански!
Да говорим! Но ние не искаме!
Нека си говорят те.
И да знаят, че вече са ни писнали,
и на изборите ще ги пратим пак в някое кьоше!
февруари 2009 год.
© Асен Стефанов All rights reserved.