Jan 8, 2010, 10:39 PM

Да изгори! 

  Poetry » Love
661 0 0

Гледаш нахално в очите ми,

струват ти се наивни, нали?

Във всички чужди оставяш страстта и властта си,

а в мойте - лъжи.

От теб получавам само трохи,

а салфетките - всичко,

алчни са, не жалят, не им тежи.

 

 

Не могат да бъдат красиви очи,

пропити от гнусни игри и пари!

Тръгвай си!

Вземай горчилките си,

остави ме да ме обичат с кристални и светли души.

Намрази ме, убивай ме, нека хвърчат искри

... дано изгори!

Всичкото мръсно  по тебе дано изгори!

© Тайна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??