Aug 17, 2008, 4:29 PM

Да живеем! 

  Poetry » Other
787 0 2
... Пътищата ни са заприличали на гробища...
... Душите ни - на храмове...
... Сърцата ни - на камъни...
... Усмивките... ги няма.
... Щастието... и то вече ни спохожда все по-рядко.

Умовете ни са замъглени от спомени  за по-добро,
от рутинните задачи,
от тежкото и мрачно ежедневие.

Къде отидоха мечтите?
Нима сме ги заровили в крайпътните гробища,
заедно с душите на неуспелите да се порадват на живота?

Нека се усмихнем!
Да си подадем ръка!
Нека за миг забравим колко ни е трудно,
да забравим несправедливостта.
Да освободим душите си за хубави неща.
Да живеем!
Сега!

© Надя Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??