Jan 23, 2007, 12:55 AM

Да живея 

  Poetry
693 0 10
Да живея!


Боли ме от посягане безцелно,
от празни стаи с гъвкави стени,
от празни хора, хора без прозорци,
от втренчени във нищото очи!
Омръзна ми да стяга от болене,
да трупа в пустотата глухота,
от гледане във нищото през нещо,
кънтящата във мене самота!
Във дъното на дъното на мрака,
в последния абзац на моя дъх,
посягащ към смъртта и към луната,
във тихото шептя за тишина!
А искам да крещя, сълзите сухи
в гореши водопади, във слана
да мога да превърна, да изтръгна
с див вик на ужас тази самота!
И нека в кръв дъжда да се превърне,
с плесници тежки моята съдба
от нищото във мен да ме изтръгне!

Аз искам да ЖИВЕЯ... до Смъртта!!!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??