Feb 17, 2013, 5:07 PM

Да липсваш на дете 

  Poetry » Love
1623 0 3

Плаче ли дете за теб -
да не се отдалечава от теб,
да не спира да си играе с теб.
Да разсмиваш дете,
да тичаш с дете.
С усмивките си да те радва дете.
Да липсваш на дете.
От този изглед и усещане -
композираш с мислите и гласа си
мелодия за щастие.
Рисуваш с въображение,
с желание и очарование
за истината
в очите на дете.
Добротата танцува,
твори,
пее.
Свободата с чистия въздух
е с настроение
за смислено живеене,
дишане,
съществуване.

 

                                                                                                          Г.Ф.Т

© Георги Табаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да!Децата са дишане и нашето съществуване!
    Прекрасно!
  • Описваш страхотно и смилено!Децата дават начало и смисъл на живота,а щастливото дете е най-доброто признание за всеки родител...нека сме по-близо до децата си,защото няма по-важно от тях!
  • смисъл...
Random works
: ??:??