Nov 7, 2009, 5:24 PM

Да можеш да простиш 

  Poetry » Other
998 0 5

Простих ти многото обиди.

Простих ти грозните лъжи.

Простих за скритите мотиви.

Простих за фалшивите сълзи.

 

Простих за злобните ти думи.

Простих лицемерието ти.

Простих за ножа в гърба ми.

Простих предателството ти.

 

Простих ти болните амбиции.

Простих за жалките ти цели.

Простих низките ти ценности.

Простих провокациите - неуспели.

 

Простих за късата ти памет.

Простих актьорската игра.

Простих за липсата на съвест.

Простих ти и ненавистта.

 

Благодаря ти за всичко, което направи.

Справи се чудесно. Беше блестяща.

Дари ме с безценен житейски урок.

Направи ме по-силна и прощаваща.

 

Прощавам ти всичко. Дано си щастлива!

Продължи живота си и забрави за мен!

Аз простих на себе си, че сляпо ти вярвах.

Дано и ти можеш да си простиш някой ден!

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??