Mar 17, 2011, 9:41 PM

Да напиша ли? 

  Poetry
537 0 2

Пише ми се.

Пише ми се много.

Сякаш сърби дланта!

 

Сякаш в емоции..

Душата прелива!

Не , че нещо се случи!

Пише ми се.

Плаче ми се!

 

 

© Просто Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??