17 mar 2011, 21:41

Да напиша ли? 

  Poesía
538 0 2

Пише ми се.

Пише ми се много.

Сякаш сърби дланта!

 

Сякаш в емоции..

Душата прелива!

Не , че нещо се случи!

Пише ми се.

Плаче ми се!

 

 

© Просто Някой Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??