Jun 12, 2013, 8:57 AM

Да обичам така 

  Poetry » Love
768 0 1

Да обичам така

все едно е умиране.

Все едно е разпъване

с всяка мисъл на кръст.

 

Да те търся така

все едно е намиране.

Все едно е покълване

на живота във пръст.

 

Да те имам така.

Да те имам до себе си.

До смъртта и след нея.

В най-последния час.

Ще е просто късмет...

 

А денят ще е прелестен.

Разцъфтял във усмивки

и от обич. За нас!

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ами много ми хареса!!!
    Не знам защо други не са го забелязали?!
Random works
: ??:??