Jul 22, 2017, 8:33 AM

Да обичаш 

  Poetry » Love
1441 1 2

Да обичаш,туй не е задача,
да обичаш това е призвание.
Да обичаш значи да бъдеш водача,
който ще те води въпреки твоето негодувание.

 

Да обичаш значи да пазиш,

да обичаш не е трудно повярвай.
И въпреки на колене да лазиш,
обичай не си въобразявай.

 

Да обичаш значи в калта да нагазиш,

само и само за твоя любим.

За да обичаш не трябва да мразиш,

да обичаш това е то да си незаменим.

© Белослава Танчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??