Feb 7, 2013, 12:43 PM

Да помечтаем.... 

  Poetry » Love
782 0 3

Да помечтаем искаш ли сега

със приказния вятър полетели,

в небето да бродираме дъга

и там да бъде нашата постеля.


Да пием капки влюбена роса

от облаците, гдето ни завиват,

а мил южнякът с песен на уста

танца на целувките да слива.


По слънчеви пътеки да вървим

и луднал дъжд да ръсим по земята,

две волни птици да се утешим,

загърне ли ни с ласки тишината.


А щом забляскат звездните поля

с вълшебните воали на луната,

с усмивка да заключим във съня

мелодия от страсти недопята...


© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??