Dec 19, 2006, 12:47 PM

Да порастнеш без усмивка... 

  Poetry
650 0 6
Усмихна се и стори й се лесно да го излъже, че без него е добре! Усмихна се, а искаше да вика, да плаче като мъничко дете! Усмихна се, а нямаше усмивка! Усмихна се и тръга си сама! Усмихна се, а себе си подритна и от инат потъна в тъмната мъгла! Без него знаеше - ще бъде трудно! Без него - нямаше да бъде тя! Без него трябваше сама да се излъже, че утре пак ще се върти света! Но нямаше да има даже утре, и нямаше да проси любовта! Тя каза, че без него ще обича и че без него ще си върне радостта! Дали й вярвашe?!? Не го попита. Дори не искаше да разбере. Тя трябваше сама да се пребори. Не можеше да бъде все дете!

© Теодора Стефчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??