Jun 24, 2007, 8:57 PM

Да се завърнеш  

  Poetry
1099 0 33


Да се завърнеш там, където вчера
ти тичал си щастливо със мечтите,
където сред безгрижие и радост,
си търсел своя път към висините.


Да се завърнеш и да те посрещнат,
сред спомени, прашасали от време,
ръка за поздрав да протегнат
приятели, прегърбени от бреме.


Сребро, в косите нишки вплело,
челата с бръчки набраздени,
но щом се върнеш, те посрещат,
с усмивка ведра озарени.

 

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??