Dec 23, 2012, 5:11 PM

Да съм... 

  Poetry » Love
602 0 10
 
 
И да съм влюбена, влюбена...
И в теб,
и в звездите, които
живеят на ръба на 
моя прозорец,
и във вятъра,
бял или тъжен,
свирещ в косите ми
блусове...
И да съм влюбена
в малката длан,
дето ляга на топло в сърцето ми,
да съм влюбена
в твоите сънища
и в усмивката,
погалила ме,
щом ме видиш,
и да съм влюбена в мислите,
които не смееш да кажеш,
и да съм влюбена толкова,
че копняла дъха ти
се свивам, подобно на цвете,
просияло в снега посред зима....
Останалото е измислица.
(... Но честна дума, мен ме има...)


~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??