Feb 23, 2008, 11:40 AM

Да те имам вечно 

  Poetry » Love
755 0 15
Да те имам вечно!
Това ми е мечтата.
Да те любя страстно
чак до зори.
Да те вдишвам,
като кислород.
Да те галя,
с пламнали очи.
В сърцето ми да са
твоите следи.
Да бъда твой
и вечно влюбен.
Това дай ми ти!

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??