Mar 4, 2012, 11:36 PM

Да те срещна! 

  Poetry » Love
1033 0 2

Да те срещна сред тревите цъфнали,

сред пролетната лунна светлина.

Да чуя думи заглъхнали,

сред летни лъчи топлина.

 

Да те срещна ли сред есените листа,

да видя ли пожълтели треви.

Да срещна ли с теб любовта,

да целуна твойте очи.

 

Да те срещна през зимни прегради,

да вдишам ли въздух студен.

А ти да ме чакаш зад снежни огради,

за любов зажаднял и духом сломен.

 

Да те срещна и ,,Здравей'' да ти кажа,

да почувствам любовно ухание.

Любовта си аз да покажа,

да видиш мойто очарование.

 

Сред пролет и лято аз да те срещна,

сред златната есен и зима студена.

С любов силна и грешна,

аз живея тъжна и дълбоко ранена.

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любовта не избира възрастта,тя е като болестта!
    Бъди силна!
    Господ обича всички!Не тъжи ще срещнеш истинския човек за теб!
    Прекрасно!Докосна ме!
  • Още си малка за да си дълбоко ранена. Такова хубаво дете си ,че трябва само да се радваш. Пожелавам ни го.Поздрави !
Random works
: ??:??