Jan 15, 2008, 10:23 AM

Да те забравя 

  Poetry » Love
1061 0 10

ДА ТЕ ЗАБРАВЯ 

(ХАЙКУ)

 

Мъча се да те забравя...

И те забравям всеки ден,

всеки час, всеки миг...

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??