Jan 20, 2009, 8:02 PM

... да водя мЪжовете с приз-а за уши! 

  Poetry » Humour
804 0 22

(Без претенции и... четете с усмивка - е, който си иска) :-)

 

 


Казá ми мама, че на Тебе сме подобни -
по свой калъп Ти си ни сътворил,
'ма що тогава някои са М-р (Мис-ки),
а други със длетото си скроил?!


С ръцете свои всинца Си ни правил -
по онзи м' ти калъп - от "жива" кал...
Тези са с големи носовé , онези -
със дълъг крак, с голям чатал?!


Еее, не-е-е! Не съм съгласна, 'щото
желая да си 'зема онова,
което в предните редици дал Си,
а другаде Си ползвал май... троха!


Ох, мачкал Си  с НОЗЕ таз пуста глина
и със затворени очи си ни създал!
Но я иди в далечната чужбина -
да видиш що е "красота" и що е... "кал"!


Пререждам се от тук нататък, знай си!
Че ако някой ден калъпа се строши,
да съм на предна линия! И с шанса
да водя мЪжовете с приз-а за уши! 
       

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??