Oct 22, 2009, 11:44 AM

Дай ми 

  Poetry » Love
469 0 0

Дай ми, Боже, крила,
за да мога да ида при него.
Мигновено ще отлетя,
ще прелетя даже над морето.

Ще мина през гори широки,
Яворови, Борови, всички.
Ще почивам, само за да си поема дъх
и после пак ще тръгвам на път.

Дай ми, Боже, крила,
искам с него да бъда.
Боли ме от пустата самота,
позволи силно да го прегърна.

Ще летя към него неуморно,
стигна ли, ще бъда щастлива.
Не ще похабя нито миг безразборно,
ще бъда аз неговата птица.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??