Oct 2, 2017, 1:34 AM

Дай ми 

  Poetry » Love
355 0 1

Дай ми този тъжен път

да извървя го бавно 

и толкова нежно

и любовно.

Дай ми твоята ръка 

да я държа и и галя нежно 

с тъй голяма истинска тъга.

Дай ми твоето сърце 

да то туптя 

и днес, 

 и утре,

и все така да е сега.

Дай ми своята тъга 

да я моля за прошка

и с теб да я вървя 

с моята нежна 

и истинска,

и кратка,

и безкрайна 

и нощна

Луна.

© Асен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??