Sep 27, 2013, 4:19 PM

Дай ми сили 

  Poetry » Love
601 0 0

Дай ми сили да напиша 
най-прекрасния си стих,
да докажа, че обичам,
всеки ден и всеки миг!

Дай ми сили да не мога
думите си да сдържа,
щом в живота ми оставя
най-дълбоката следа!

Дай ми сили да забравя
всичкото около мен,
само тъй аз бих се справил
днес и в следващия ден!

Дай ми сили да погледна
аз във нейните очи,
без страхът да ме преследва
и мълчание гори!





© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??