Oct 10, 2010, 5:20 PM

Далеч 

  Poetry » Love
582 0 0

Далеч


Като те видя и изгарям,

отвътре всичко се тресе.

Потъвам в погледа ти топъл,

мек като кадифе.

Усещам твоя аромат...

сякаш вечно ме следи.

Чувам твоя глас в съня си,

вика ме, крещи...

А как искам и да те почувствам близо,

макар че....

толкова си близо,

а тъй далече всъщност си.

 

http://www.vbox7.com/play:6b5b6e72

© Милена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??