Oct 25, 2020, 12:30 PM

Дали да се обърнем на плашила? 

  Poetry » Civilian
159 3 0

Изхвърлила яйце на коприварче,
ще кажете природа. Да, макар, че,
тя своето в гнездото снася вещо,
а птичето й е така зловещо.
Отлита кукувица - сянка  сива,
а то расте и другите убива...
Тщестлавно за паунова уркаса,
и еготото ни кукувиче снася.
От кукане останаха без сила.
Дали да се обърнем на плашила?

 

 

 

© Надежда Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??