Dec 4, 2018, 2:01 PM

Дали и двамата не се обичаме 

  Poetry » Love
336 1 0

Виждаме се само отдалече,
аз съм тук, а той е там,
омръзна ми да крия вече,

не знам дали да му призная...

 

Обичам го от много време,
за него мисля нощ и ден,
не знам признанието, как ще го приеме,

а може би и той е влюбен в мен!

 

Почти не си говорим ние,
но с поглед, често се засичаме,
чувствата към мен, дали и той не крие,
дали и двамата не се обичаме?

 

Често ме поглежда много нежно,
и аз го гледам, не отричам,
стана вече много неизбежно,
ще му кажа, колко го обичам

© Виктория Йолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??