Jul 26, 2008, 12:30 PM

Дали ще се намерите... 

  Poetry
510 0 14

  На две изгубени души

Дали ще се намерите

преди да завали

и вятърът от север

дали ще

поутихне?...

Объркани са пътища,

преплетени съдби.

Закусвате,

обядвате,

вечеряте

конфликти...

Увиснали са думи...

Забравени мечти.

Засегнати са

истини,

без вяра,

че ще може

отново да е,

както

било е и преди

и болката за вас

е единственият стожер...

 

Попитайте душите си

за мъдрата им цел,

за стойностите,

смисъла,

надеждата,

съдбата...

Попитайте

и слушайте

кой колко е отнел

и колко е очаквал

в развоя на нещата...

 

Дали ще се намерите

отново

без остатък?...

 

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??