Mar 19, 2008, 12:08 PM

Дали защото те обичам... 

  Poetry » Love
1673 0 22
 

Дали защото те обичам,

по-силно слънцето блести,

ухаят на любов тревите,

а вятърът шепти.

 

Дали защото те обичам,

дошла е Пролетта

и всичко вече е окичила

със цвят. И красота

 

отвсякъде край мен извира

и ронят се мечти,

отпивам глътки от Всемира,

поглъщам със очи

 

събудилата се природа

от дълъг зимен сън

и вече няма в мен тревога,

а преродена съм.

 

Дали защото те обичам,

сърцето ми трепти?

С Пролетта ще се закича,

ще ме прегърнеш ли?

 

© Генка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??