Nov 24, 2016, 12:12 PM

Дами канят 

  Poetry » Other
340 0 4

И прилепнали -
тяло до тяло -
ти и аз,
и нощта засияла...
Как искам да съм сладко уморена
от песента, кънтяща в топлите ми вени,
от ритъма на дните ти лудешки,
от чара на среднощните ти грешки.
И с трескав пулс сърцето да копнее.
С такава страст, животе, те живея...
Танцувай с мен.
Дъхът ти ме изгаря.
В мелодия, която се повтаря
и къса маски -
те не ѝ прилягат.
Танцувай с мен, животе!
Дами канят!

© Деница Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??