Sep 12, 2015, 10:17 PM

Дано намериш любовта 

  Poetry » Love
364 0 0

Дано намериш любовта,
само това ти пожелавам....
Дано не загубиш своята душа,
така както аз моята загубих....

Пожелавам ти късмет,
но не искам вече да те виждам
и съжалявам, че се запознах със теб,
макар, че още те обичам!

Не наранявай другите така
както го направи с мен....
Опитай се, бъди истинска жена,
защото всичко се връща някой ден!

Съжалявам, че те гледах като кралица,
а ти търсеше някой който да те привлича....
Извинявай и дано намериш любовта,
но да знаеш, че аз щях и живота си да дам за твоята усмивка!

© Калоян Калинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??