Feb 10, 2009, 7:17 AM

Дебют 

  Poetry » Other
763 0 5

            ДЕБЮТ

        Маса. Лист -
        неначенат, бял и чист.
        Стол. Седнал
        някакъв субект.
        Познат - това съм аз.
        Отговорност между нас.
        Не, въпросът не стои
        на кого е, а дали
        съм аз достоен и
        доколко съм поет.

© Кан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??