Dec 30, 2009, 10:19 AM

Децата на другите 

  Poetry » Other
426 0 3

ДЕЦАТА НА ДРУГИТЕ

 

Светът е устроен така -

кози, край овце тичат шилета,

кокошката и тя мъти яйца,

скоро край нея ще записукат пилета.

 

Ето, с бебета тикат колички

татковци, под ръка със съпругите.

Само аз, самотница, все обичам

и се радвам на децата на другите.

© Албена Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??