Mar 2, 2015, 12:10 AM

( *** ) 

  Poetry » East forms
600 0 0

Сълза последна

в`ърна се назад , ок`о

за да не съхне ...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??