Jul 10, 2009, 12:53 PM

Демокрация 

  Poetry » Humour
420 0 0
Да бъде трябва власт на народа,
Електората демек на власт е,
Мен по-ми мяза на вutterbrot-а;
Отдолу – demos, отгоре – каста,
Която лапа и пълни гуши.
Роли познати от памтивека,
Ако си никой – мълчи и слушай,
Целувай чинно ръка. Човека
Изглежда бяга от тази част -
Ясно да има “народна власт”.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??