Jun 15, 2007, 11:09 PM

Демон и обич 

  Poetry
476 0 3

  Днес демонът се запозна със любовта,
  най-малката сестра на добротата,
  която, щом прегърна, засия
  като невиждан скъпоценен камък.

  И в този миг поиска времето да спре,
  за да успее да опази красотата
  на приказния спомен с векове,
  който ще го сгрява във душата.

 Дори покае се за свойте грехове,
 на църква ходи бившият безбожник,
 по път поемайки кьм нови светове,
 за първи път почувствал се свободен.

© Ивето All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??