Jul 3, 2007, 3:37 PM

ден нулев - заклинание за живот 

  Poetry
921 0 11
От дъха си частица ти давам -
поеми глътка въздух от мен.
Знам, уплашена си, но продавам
за живота ти своята тлен.

Изкрещи, за да знам, че си моя -
тъй крещях, щом пое своя път.
Ти вълната си - аз съм прибоят.
Моя кръв си. От моята плът.

Със безпомощна твърдост в юмруче
стисваш моето свито сърце.
Подарявам ти го. Ще получиш
много повече, мое дете...

Аз съм твойта Едемска градина.
Ти за мене си райския плод.
Днес крещя, но във крясъка има
заклинание - зов за живот.

© Ели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??