Apr 11, 2023, 8:13 PM

Детайл 

  Poetry
197 0 0


...
Полето се нагажда за пролетна сеитба,
небе лъчисто благославя всяка нива.
Облаците бели тук-таме застиват във добра поличба, 
че малко дъжд добре е - семе благодатно да расте! 

Тихо е, 
морето - чисто и спокойно...
В градчето и колите спят...

              

© Красимира Генева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??